(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI:• Stara Pazova uspešna u borbi sa nezaposlenošću. Priznanje Nacionalne službe za zapošljavanje • Do kraja godine obustava saobraćaja na putu Stara Pazova – Stari Banovci nekoliko alternativnih pravaca • Porodični smeštaj tema nacionalne konferencije u Staroj Pazovi "Živimo pod istim krovom" • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Umereno oblačno, slab vetar, do 13 stepeni
Info 22.12.2014.
Stara Pazova
Skupština o rebalansu budžeta

Skupština opštine Stara Pazova na zasedanju zakazanom za utorak razmatraće Odluku o rebalansu budžeta za tekuću godinu kojom je utvrđen ukupan obim od tri milijarde 94 miliona i 866 hiljada dinara, a Odlukom o budžetu za 2015. godinu, predviđen je ukupan obim opštinske kase u iznosu od dve mijijarde 970 miliona 478 hiljada dinara. Skupština će razmatrati i programe poslovanja i finansijske planove za narednu godinu: Direkcije za izgradnju, Čistoće, Vodovoda i kanalizacije, Radiotelevizije Stara Pazova, Opštinske stambene agencije i Urbanizma. Na dnevnom redu je i Odluka o ostvarivanju potreba i interesa u oblasti sporta, zatim o pravu na regresiranje troškova boravka u predškolskoj ustanovi, a odbornici će se izjasniti i o izmenama i dopunama odluka koje regulišu način pružanja pomoći mladim talentima u oblasti obrazovanja i oblast finansijske pomoći nezaposlenim trudnicama i porodiljama.

Skupština bi trebalo da stavi van snage Odluku o uvođenju sportsko kulturnog dinara, a trebalo bi i da odredi model i metod privatizacije RTV Stara Pazova. Na predlog Đorđa Radinovića, predsednika Opštine Stara Pazova biće razrešeni dosadašnji član Opštinskog veća Biljana Glišić, a za novog člana Veća biće izabran Miroslav Stanisavljević iz Belegiša.