(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" večeras u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Sport 09.07.2012.
Stara Pazova
TAKMIČENJE U VISEĆOJ KUGLI

Društvo za sport i rekreaciju invalida Stara Pazova i Sportski savez invalida Vojvodine u subotu su u staropazovačkom parku organizovali Pokrajinsko prvenstvo invalida Vojvodine u visećoj kugli na kojem se ove godine okupilo 12 ekipa iz 12 vojvođanskih opština.
Prisutne je pozdravio Marko Sićić, predsednik Društva za sport i rekreaciju invalida Stara Pazova, a takmičenje je otvorio Miodrag Kilibarda, predsednik Sportskog saveza invalida Vojvodine. Ekipa Društva za sport i rekreaciju invalida iz Bele Crkve zauzela je prvo mesto, drugi su Novosađani, a treći domaćini, Staropazovčani. U pojedinačnoj konkurenciji muškaraca prvo mesto zauzeo je Ljuba Stojanov iz Bele Crkve, na drugom je Rade Šorak iz Nove Pazove, a na trećem Dušan Ćurdić iz Bele Crkve. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Mirjana Peulić iz Novog Sada, druga je Jovana Latković iz Bele Crkve, a treća Marica Levakić iz Zrenjanina.
Fotografija: Marko Sićić