(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: EU pomaže Opštinama Stara Pazova i Ruma u upravljanju javnom imovinom • Pokrajinski sekretar i predstavnici lokalne samouprave obišli radove na izgradnji kanalizacione mreže • Roboti pčelice u pomažu deci u učenju u ŠOSO "Anton Skala" • U staropazovačkoj biblioteci promovisana knjiga "Mali Raša protiv Rajtera" • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od -1, najviša dnevna do 7 stepeni, mirno bez vetra
Info 30.12.2014.
Stara Pazova
Nagrada za doprinos razvoju fudbala

Đorđe Radinović predsednik Opštine Stara Pazova dobitnik je Zlatne plakete Područnog fudbalskog saveza Srema za ovu godinu za izuzetan doprinos razvoju fudbala u regionu. Nagrada mu je uručena na svečanosti u Sportskom centru u Staroj Pazovi povodom tradicionalne manifestacije “Veče fudbala”. Za najboljeg igrača u 2014. godini izabran je Ivan Lakićević član fudbalskog kluba Donji Srem iz Pećinaca, Miloš Veselinović iz Inđije je najbolji trener, a najbolji sudija je Jovica Milin iz Iriga. Opština Stara Pazova je dobitnik posebnog priznanja za doprinos razvoju fudbala u Sremu, kao i Dom zdravlja “Dr Milorad Mika Pavlović” iz Inđije.

Na svečanosti su nagrađeni zaslužni fudbalski radnici, a nagradu za 40 godina neprekidnog rada u fudbalu dobio je Mile Brdar iz Iriga, a nagrađene su i fudbalske sudije koje su napredovale na listama najboljih, zatim klubovi koji su ove godine promenili rang takmičenja naviše, a priznanja su dobili i sportski novinari iz Srema za dugogodišnji uspešan rad u praćenju i afirmaciji fudbalskog sporta. Veče fudbala je održano u Sportskom centru u Staroj Pazovi uz prisustvo velikog broja sportskih radnika i gostiju.