(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Od ponedeljka deca ponovo u vrtićima i školama • Za vikend 42. Međunarodni sajam turizma, TO Stara Pazova predstavlja Gastro Srem 2020 • U subotu Pazovačka vinijada u holu pozorišne sale • Odbojkašice Jedinstva pobedile su Železničar sa 3:0 u setovima • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Kultura 16.07.2012.
Stara Pazova
DRUŽENJE DECE NA TRGU

Kao najava Pazovačkog kulturnog leta, u petak je na trgu dr Zorana Đinđića u Staroj Pazovi bilo druženje mališana uz animatorke iz Kluba za animaciju i zabavu dece iz Novog Sada.

Oko stotinjak mališana se na trgu igralo i duže od planiranih dva sata, uz muziku i pesmu čekajući na red za crtanje na licu ili ruci. Red je bio dugačak. Više od 60-oro dece je htelo da ima neki cvetić, pticu ili nešto neobično iscrtano na licu ili ruci. Animatorke su sa osmehom na licu dočekale svako dete, jedna je crtala, druga se sa decom igrala, a imale su i posebna, umetnička imena. Sledeće dečje druženje je 27. jula kada će mališani moći da pogledaju dečju predstavu „Matorci“ koju će izvesti Višnja Petrović iz Pećinaca. Po najavi Aleksandra Baka iz Centra za kulturu, za mališane će i u avgustu biti dečjih predstava dok će Kulturno leto ove godine biti najverovatnije sredinom avgusta. Biće to cela nedelja kulturnih dešavanja ne samo na trgu već i u pozorišnoj sali, za svakog ponešto od koncerata zabavne, rok i narodne muzike do izložbi i pozorišnih predstava.