(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" večeras u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 24.07.2012.
Stara Pazova
PREDSEDNIK OPŠTINE GOST RTV

Sa radom lokalne Radio televizije Stara Pazova upoznao sam se od početka emitovanja televizijskog programa, a sa radom Radio Stare Pazove još u detinjstvu, rekao Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova gostujući juče u programu povodom 45 - og rođendana lokalne medijske kuće. Predsednik opštine je rekao da će biti učinjeni napori da se program lokalne televizije vidi u svim mestima staropazovačke opštine.

Da RTV Stara Pazova više neće trpeti političke pritiske i da će biti otvorena za predstavnike vlasti, ali i za predstavnike opozicije. Komentarišući imenovanja novih direktora javnih preduzeća je rekao da oni koji su dobro radili u vreme prethodne vlasti ne treba da se plaše za svoje radno mesto, niti krivične ili bilo koje druge odgovornosti. Iako je kratko vreme od konstituisanja, utvrdili smo neke prioritete, rekao je predsednik opštine Stara Pazova:-Pomoći ćemo najsupešnije studente i truditi se da pomognemo socijalno ugrožene građane, zatim stare, bolesne i ljude sa posebnim potrebama, a radiće se i na rešavanju problema na infrastrukturi. radinović je rekao da je počeo petkom da prima građane i da je na prvom razgovoru bilo desetak građana sa kojima je razgovarao.

Fotografija: Đorđe Radinović