(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Sport 12.08.2012.
Stara Pazova
Završen turnir "Daj gol" 2012.

U Staroj Pazovi je završen turnir u malom fudbalu „Daj gol“. Na turniru su učestvovale 24 ekipe i posle deset dana nadmetanja prvo mesto osvojila je ekipa Diskont pića „Trio“ koja je u finalu pobedila KMF Nova Pazova sa 4:0. Treće mesto osvojila je ekipa Cvrle koja je savladala MILF sa 4:3.

Pehar kapitenu Diskont pića Trio i novčanu nagadu u iznosu od 100.000 dinara kapitenu Nenadu Stefanoviću uručio je Slobodan Jovanović, predsednik Izvršnog odbora Saveta Mesne zajednice Stara Pazova. Drugoplasirani KMF Nova Pazova je dobio novčanu nagradu od 50.000 dinara, a trećeplasiranii Cvrle 20.000 dinara. Najbolji igrač turnira je Radomir Sekulić iz ekipe Diskont pića „Trio“, najbolji strelac je Denis Inijetović sa 7 golova iz ekipe Auto centar „Kroka“, a najbolji golman je Milan Bursać iz KMF Nova Pazova. Turnir je održan pod pokroviteljstvom Opštine Stara Pazova.