(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Život 26.08.2012.
Vojka
DVANAESTI VOJAČKI PUDARSKI DANI

Najlepši vinograd u Čortanovcima ima Smilja Ivanov, a najuređenija vikendica je prema oceni komisjie 12.Vojačkih pudarskih dana održasnih u subotu, vikendica Živote Stefanovića. U konkurenciji belih vina, prvo mesto je pripalo Mirku Vasilskom, dok najbolje crveno vino ima Aleksandar Čobanović.

Najbolju lozovaču pravi Đorđe Filipin, a voćnu rakiju Miodrag Čobanović. Za najlepšu pudarku 2012.godine proglašena je Aleksandra Marin, a za najbolji plesni par Marica i Žika Nikolin. Tradicionalan šahovski turnir između Šah kluba Sremac iz Vojke i ekipe pudara završen je rezulatom 4:2 za Sremac. Nastupilo je i Kulturno umentičko društvo Slavko Gajin iz Vojke, zatim glumac amater Milan Dudić, pesnik Siniša Maksimović iz Zagreba, rodom iz Vojke i vojački orkestar. Među brojnim posetiocima, bili su i Dušan Indjić – pokrajinski poslanik, Slobodan Jovanović – predsednik Izvršnog odbora Saveta Meswne zajednice Stara Pazova i Staniša Opačić – predsednik Mesne zajednice Golubinci. Kao i lane, i ove godine, Pudarski dani održani su u Čortanovcima, na srednjem bregu, na imanju Mije Vujina – Putnikova.