(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 30.08.2012.
Stara Pazova
SAOBRAĆAJ U VREME AEROMITINGA

Posetiocima aeromitinga „Batajnica 2012“ u nedelju 2. septembra za dolazak na aerodrom biće na raspolaganju linije gradskog i prigradskog prevoznika GSP-a i „Laste“ koji će saopbraćati po posebnom režimu, kao i vozila Železnice Srbije (BEO voz). Red vožnje BG voza biće kao i radnim danima dok je za GSP Beograd planiran subotnji red vožnje sa pojačanjem na redovnim linijama:

- 73 – Novi Beograd (Blok 45) – Batajnica (Železnička stanica) - Novi Beograd (Blok 45)
- 702 – Batajnica (železnička stanica) – Busije (crkva) - Batajnica (železnička stanica),
- 703 – Batajnica (železnička stanica) – Ugrinovci - Batajnica (železnička stanica)
- 706 – Zeleni venac - Batajnica – Zeleni venac
- 706E – Zemun (Kej oslobođenja) - aerodrom Batajnica - Zemun (Kej oslobođenja)
i uvode se dve lokalne linije na relacijama:
- 700A - Batajnica (železnička stanica) – aerodrom Batajnica – Batajnica (železnička stanica) i
- 706A – Zemun (Bačka) – aerodrom Batajnica - Zemun (Bačka). ''LASTA'' Beograd (''LASTA-SREM'') pored redovnih linija uvodi i lokalnu liniju na relaciji:
- Nova Pazova (Bazeni) – aerodrom Batajnica - Nova Pazova (Bazeni). Na dan aeromitinga 2.9.2012. godine, u vremenu od 8 do 20 časova u ulici Milenka Pavlovića (od ulaza u naselje Batajnica do izlaza iz naselja Nova Pazova), biće izmenjen režim saobraćaja – zabranjen saobraćaj za motorna vozila izuzev vozila hitnih službi.