(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Kultura 25.09.2012.
Stara Pazova
Besplatni kursevi ruskog jezika

Predstavnici Društva srpsko-ruskog prijateljstva „F.M. Dostojevski“ iz Stare Pazove su 24.septembra 2012. su se susreli sa rukovodstvom Ruskog doma u Beogradu i dogovorili dalje korake i aktivnosti u cilju jačanja saradnje. Potvrđen je nastup FA „Dukat“ iz Stare Pazove u utorak, 30. oktobra u 18.časova u Ruskom domu. „Dukat“ će se predstaviti prigodnim programom, uz učešće Ruske pevačke grupe sa našeg prostora. Takođe, dogovorena je saradnja u organizovanju kurseva ruskog jezika za sve građane naše opštine.

Kursevi su za sve naše građane BESPLATNI! Ruski dom će pružiti pomoć u nastavnom kadru i udžbenicima (i oni su besplatni). I ono najznačajnije, svaki polaznik kursa moći će u junu iduće godine da polaže završni ispit pred profesorima, koji će doći iz Rusije i dobije validan sertifikat. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane za učenje ruskog jezika, ili one koji žele da obnove nekad stečeno znanje, kao i sve one koji žele da se uključe u rad Društva, da se jave na mejl drustvo.dostojevski@gmail.com, ili direktno, neka potraže Natašu Filip (u NB „Dositej Obradović“) i njoj se prijave.