(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Kultura 27.09.2012.
Stara Pazova
Jelena Bačić Alimpić u biblioteci

Obeležavajući svoj dan, dan biblioteke Dositej Obradović ove godine su organizovani brojni programi koji su započeli 25 septembra, a završavaju se svečanim otvaranjem novog dečijeg odelenja novopazovačke biblioteke Petar Petrović Njegoš. Juče su tokom popodneva učenici osnovnih škola Pinki i Čmelik u prostoru staropazovačke biblioteke čitljali svoje radove posvećene knjigama i biblioteci, kao riznici mudrosti i znanja, a zatim su crtali na istu temu. U večernjem terminu gost čitalačke publike bila je novinarka, a sada i pisac Jelena Baćić- Alimpić koja je predstavila svoj novi roman Pismo gospođe Vilme. Autorka je u prisnom i spontanom razgovoru kometarisala svoje romane, pričala o sebi i saslušala komentare i primedbe svojih čitalaca koji su se u velikom broju odazvali ovom druženju.

Sinoć je bila na ovom druženju prisutna i Jelena Tinska poznata po svom propagiranju zdravog života, glumica, i pisac koja će već prvog novembra staropazovčanima predstaviti svoju novu knjigu desetu po redu.