(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Kultura 27.09.2012.
Stara Pazova
Jelena Bačić Alimpić u biblioteci

Obeležavajući svoj dan, dan biblioteke Dositej Obradović ove godine su organizovani brojni programi koji su započeli 25 septembra, a završavaju se svečanim otvaranjem novog dečijeg odelenja novopazovačke biblioteke Petar Petrović Njegoš. Juče su tokom popodneva učenici osnovnih škola Pinki i Čmelik u prostoru staropazovačke biblioteke čitljali svoje radove posvećene knjigama i biblioteci, kao riznici mudrosti i znanja, a zatim su crtali na istu temu. U večernjem terminu gost čitalačke publike bila je novinarka, a sada i pisac Jelena Baćić- Alimpić koja je predstavila svoj novi roman Pismo gospođe Vilme. Autorka je u prisnom i spontanom razgovoru kometarisala svoje romane, pričala o sebi i saslušala komentare i primedbe svojih čitalaca koji su se u velikom broju odazvali ovom druženju.

Sinoć je bila na ovom druženju prisutna i Jelena Tinska poznata po svom propagiranju zdravog života, glumica, i pisac koja će već prvog novembra staropazovčanima predstaviti svoju novu knjigu desetu po redu.