(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI:• Stara Pazova uspešna u borbi sa nezaposlenošću. Priznanje Nacionalne službe za zapošljavanje • Do kraja godine obustava saobraćaja na putu Stara Pazova – Stari Banovci nekoliko alternativnih pravaca • Porodični smeštaj tema nacionalne konferencije u Staroj Pazovi "Živimo pod istim krovom" • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Umereno oblačno, slab vetar, do 13 stepeni
Kultura 02.04.2012.
Stara Pazova
MUZIČKO-POETSKO VEČE

Topli tonovi klavira, prijatni usklađeni glasovi Gradskog hora, zvuci tamburice i kontrabasa, obavijaju police sa mnoštvom knjiga u prostoru staropazovačke biblioteke, a stihovi koje govori Radmila Grumić spajaju neprevaziđenu lepotu nota i reči.
Tako je u petak uveče publika u staropazovačkoj biblioteci uživala u ovoj dobitnoj konbinaciji. Gradski hor se potrudio da od duhovnih pesama, preko divnih numera Tamo daleko i Srpkinja, svoje muzičko umeće dokaže i sve prijatno iznenadi Horom Jevreja iz opere Nabuko. Ljubinko Lazić, Bojana Sovilj, Sanja Prgonjić, Aleksandar Živković, Sava Pavlić iz Sremske Mitrovice student muzičke akademije odsek kontrabas,bili su tu da publici podare svoje oduševljenje muzikom i prisutne podsete na neverovatnu moć muzike, na činjenicu da njena lepota nalazi mesto u srcima svih i da je ona uživanje, strast i lepota koja povezuje ljude. Prostor staropazovačke biblioteke u kome je do sada održano mnoštvo književnih sus- reta pokazalo se podesno i za ovaku vrstu kulturnog događanja,pa svi koji redovno posećuju ovakve susrete,a verujemo i oni koji će tek dolaziti sa nestrpljenjem očekuju novu priliku i neke nove kulturne inovacije.