(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ● Nastava u dve škole na teritoriji opštine Stara Pazova ne odvija se od ponedeljka zbog posledica nevremena ● Zbog nevremena velika oštećenja i na groblju ● Drugi "Gastro Srem" u Staroj Pazovi, 29. i 30. septembra ● SPORT: Pobeda Jedinstva u derbiju kola u Erdeviku 1:0 ● VREME: Oblačno, temperatura od 11 do 22 stepena.
Ekonomija 05.07.2017.
Stara Pazova
UPRAVA ZA KAPITALNA ULAGANJA: 804 miliona za projekte u Vojvodini

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine objavila je juče šest javnih konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata na teritoriji AP Vojvodine u oblasti saobraćajne infrastrukture, vodosnabdevanja i zaštite voda, lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, predškolskog obrazovanja i vaspitanja, socijalne i zdravstvene zaštite, za koje je obezbeđeno ukupno 804 miliona dinara. Za podršku lokalnim samoupravama na teritoriji AP Vojvodine u realizaciji projekata koji doprinose razvoju i unapređenju saobraćajne infrastrukture, obezbeđeno je 350 miliona dinara, za realizaciju projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštita voda 150 miliona dinara,
125 miliona dinara za podršku projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja. Po prvi put, sredstva se dodeljuju i za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti socijalne zaštite. Za ovu namenu, opredeljeno je ukupno 57 miliona dinara. Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine opredelila je ukupno 50 miliona dinara za realizaciju projekata u oblasti zdravstvene zaštite, 72 miliona dinara za finansiranje i sufinansiranje projekata izgradnje, dogradnje, rekonstrukcije, adaptacije i sanacije objekata predškolskih ustanova. Svi javni konkursi za finansiranje i sufinansiranje projekata trajaće do 14. jula tekuće godine, do 16 časova. Detaljne informacije o objavljenim konkursima, načinu i rokovima prijave, mogu se pronaći na internet prezentacijama Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine (www.kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs) i Pokrajinske vlade (www.vojvodina.gov.rs).