(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Uhapšene dve osobe za napad na novinara i snimatelja televizije O2 ● Istekao rok za predaju izbornih lista kandidata za odbornike u Skupštini Beograda, Gradska izborna komisija do sada proglasila 16 izbornih lista ● Pozorište iz Surduka na gostovanju na Krfu ● Danas deo centra Stare Pazove bez struje ● VREME: Periodi kiše i snega, temperatura od -2 do 3 stepena
Politika 07.07.2017.
Stara Pazova
SO STARA PAZOVA: Usvojeni rebalansi javnih ustanova

SO Stara Pazova usvojila je danas većinom glasova sva rešenja i odluke, koje su se našle na dnevnom redu sednice. Prethodno su odbornici prihvatili i predlog dopune dnevnog reda koji je podnelo Opštinsko veće. Većina rešenja tiče se rebalansa Finansijskih planova za 2017.godinu nekoliko institucija i ustanova, čiji je osnivač Skupština opštine – Mesnih zajednica Stara Pazova i Banovci Dunav, predškolskih ustanova „Poletarac“ i „Radost“, Narodne biblioteke „Dositej Obradović“, Centra za socijalni rad i Centra za kulturu Stara Pazova.
Odbornici su prihvatili i odluku Nadzornog odbora JKP „Čistoća“, da deo dobiti iz 2016.godine u iznosi od preko 11 miliona dinara, ovo javno preduzeće u celosti usmeri osnivaču, dakle SO Stara Pazova i uplati na račun propisan za uplatu javnih prihoda. Usvojena je i Informacija o prolećnoj setvi na teritoriji Opštine Stara Pazova. Odbornici su razmotrili i usvojili i Analizu morbiditeta za 2016.godinu na teritoriji opštine Stara Pazova sa kompletnom analizom za period od 2006. do 2016.godine, iz koje se vidi da je većina bolesti u znatnom porastu. Takođe su donete odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora javnih preduzeća Opštinska stambena agencija, Urbanizam i Vodovod i kanalizacija.