(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ● Danas otvaranje fabrike "Froneri Adriatic" ● U staropazovačkim srednjim školam 462 slobodna mesta ● Osmaci polažu završni ispit 18, 19. i 20. juna ● Suzbijanje narkomanije prioritet Policijske stanice u Staroj Pazovi ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 60.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Od srede toplije
Politika 07.07.2017.
Stara Pazova
SO STARA PAZOVA: Usvojeni rebalansi javnih ustanova

SO Stara Pazova usvojila je danas većinom glasova sva rešenja i odluke, koje su se našle na dnevnom redu sednice. Prethodno su odbornici prihvatili i predlog dopune dnevnog reda koji je podnelo Opštinsko veće. Većina rešenja tiče se rebalansa Finansijskih planova za 2017.godinu nekoliko institucija i ustanova, čiji je osnivač Skupština opštine – Mesnih zajednica Stara Pazova i Banovci Dunav, predškolskih ustanova „Poletarac“ i „Radost“, Narodne biblioteke „Dositej Obradović“, Centra za socijalni rad i Centra za kulturu Stara Pazova.
Odbornici su prihvatili i odluku Nadzornog odbora JKP „Čistoća“, da deo dobiti iz 2016.godine u iznosi od preko 11 miliona dinara, ovo javno preduzeće u celosti usmeri osnivaču, dakle SO Stara Pazova i uplati na račun propisan za uplatu javnih prihoda. Usvojena je i Informacija o prolećnoj setvi na teritoriji Opštine Stara Pazova. Odbornici su razmotrili i usvojili i Analizu morbiditeta za 2016.godinu na teritoriji opštine Stara Pazova sa kompletnom analizom za period od 2006. do 2016.godine, iz koje se vidi da je većina bolesti u znatnom porastu. Takođe su donete odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora javnih preduzeća Opštinska stambena agencija, Urbanizam i Vodovod i kanalizacija.