(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ● Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić otvoriće danas 16. regionalnu godišnju konferenciju mladih naučnika "Korak u nauku" u Istraživačkoj stanici Petnica u Valjevu. ● Šesti međunarodni Sajam sporta pod sloganom "Srbija, zemlja sporta",biće svečano otvoren danas u 12 sati u Hali 1 Beogradskog sajma ● Najvaljeno isključenje struje za danas u Staroj i Novoj Pazovi, i u naselju Banovci Dunav ● VREME: Pretežno sunčano, temperatura do 2 do 13 stepeni
Život 10.07.2017.
Stara Pazova
Besplatno letovanje za decu iz socijalno-ekonomski ugruženih porodica

Crveni krst Srbije svake godine pruža mogućnost deci iz socijalno-ekonomski ugroženih porodica, da desetodnevni odmor provedu u odmaralištu Crvenog krsta u Baošićima kod Herceg Novog. Prvi put su preko Crvenog krsta Stara Pazova, na more su juče otputovala i deca iz materijalno ugroženih porodica sa teritorije opštine Stara Pazova, zajedno sa decom iz hraniteljskih porodica, zahvaljući Centru za socijalni rad Stara Pazova i Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
Ukupno 44 dece iz staropazovačke opštine, sa kojom su otpuvala i dva stručna radnika Centra za socijalni rad i nekoliko hranitelja, boraviće u odmaralištu do 17.jula, kada će u Baošiće otputovati još jedna grupa od 25-oro dece iz socijalno-ekonomski ugroženih porodica.