(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ● Nastava u dve škole na teritoriji opštine Stara Pazova ne odvija se od ponedeljka zbog posledica nevremena ● Zbog nevremena velika oštećenja i na groblju ● Drugi "Gastro Srem" u Staroj Pazovi, 29. i 30. septembra ● SPORT: Pobeda Jedinstva u derbiju kola u Erdeviku 1:0 ● VREME: Oblačno, temperatura od 11 do 22 stepena.
Život 10.07.2017.
Stara Pazova
Besplatno letovanje za decu iz socijalno-ekonomski ugruženih porodica

Crveni krst Srbije svake godine pruža mogućnost deci iz socijalno-ekonomski ugroženih porodica, da desetodnevni odmor provedu u odmaralištu Crvenog krsta u Baošićima kod Herceg Novog. Prvi put su preko Crvenog krsta Stara Pazova, na more su juče otputovala i deca iz materijalno ugroženih porodica sa teritorije opštine Stara Pazova, zajedno sa decom iz hraniteljskih porodica, zahvaljući Centru za socijalni rad Stara Pazova i Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
Ukupno 44 dece iz staropazovačke opštine, sa kojom su otpuvala i dva stručna radnika Centra za socijalni rad i nekoliko hranitelja, boraviće u odmaralištu do 17.jula, kada će u Baošiće otputovati još jedna grupa od 25-oro dece iz socijalno-ekonomski ugroženih porodica.