(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ● Privedeni delikventi zbog razbijanja podne rasvete u Novim Banovcima ● Celokupni radovi na izgradnji priključnog toplovoda u Staroj Pazovi do 15. maja ● Novi muzički festival "Pazovizija 2018" večeras u Staroj Pazovi ● VREME: Oblaci i sunce od 12 do 28 stepeni
Život 10.07.2017.
Stara Pazova
Besplatno letovanje za decu iz socijalno-ekonomski ugruženih porodica

Crveni krst Srbije svake godine pruža mogućnost deci iz socijalno-ekonomski ugroženih porodica, da desetodnevni odmor provedu u odmaralištu Crvenog krsta u Baošićima kod Herceg Novog. Prvi put su preko Crvenog krsta Stara Pazova, na more su juče otputovala i deca iz materijalno ugroženih porodica sa teritorije opštine Stara Pazova, zajedno sa decom iz hraniteljskih porodica, zahvaljući Centru za socijalni rad Stara Pazova i Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
Ukupno 44 dece iz staropazovačke opštine, sa kojom su otpuvala i dva stručna radnika Centra za socijalni rad i nekoliko hranitelja, boraviće u odmaralištu do 17.jula, kada će u Baošiće otputovati još jedna grupa od 25-oro dece iz socijalno-ekonomski ugroženih porodica.