(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Uhapšeno osmoro stranih državljana zbog snimanja i ulaska u vojne objekte ● Od početka godine u VS primljeno 223 profesionalnih vojnika ● Dijalog Beograda i Prištine nastavlja se 26. februara u Briselu ● Pri kraju uređenje Budovara u Starim Banovcima ● VREME: snag, temperatura od 1 do 4 stepena
Život 10.07.2017.
Stara Pazova
Besplatno letovanje za decu iz socijalno-ekonomski ugruženih porodica

Crveni krst Srbije svake godine pruža mogućnost deci iz socijalno-ekonomski ugroženih porodica, da desetodnevni odmor provedu u odmaralištu Crvenog krsta u Baošićima kod Herceg Novog. Prvi put su preko Crvenog krsta Stara Pazova, na more su juče otputovala i deca iz materijalno ugroženih porodica sa teritorije opštine Stara Pazova, zajedno sa decom iz hraniteljskih porodica, zahvaljući Centru za socijalni rad Stara Pazova i Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
Ukupno 44 dece iz staropazovačke opštine, sa kojom su otpuvala i dva stručna radnika Centra za socijalni rad i nekoliko hranitelja, boraviće u odmaralištu do 17.jula, kada će u Baošiće otputovati još jedna grupa od 25-oro dece iz socijalno-ekonomski ugroženih porodica.