(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 28 stepeni.
Info 02.08.2017.
Stara Pazova
Poseta delegacije iz Slovačke i Poljske

U poseti Staroj Pazovi već par dana borave delegacije pojedinih gradova iz Slovačke i Poljske. Pozvani da budi gosti na proslavi dana Mesne zajednice Stara Pazova, i da obiđu znamenitosti staropazovačke opštine. Danas je u zgradi Opštine, upriličen zvanični prijem, gde je goste iz ove dve zemlje pozdravio predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

On je tom prilikom izrazio zadovoljstvo što Stara Pazova može da bude domaćin gostima iz zapadno evropskih zemalja koje su članice Evropske Unije, kao i da je ovo sjajna prilika za uspostavljanje nove saradnje između pojedinih gradova i Opštine Stara Pazova. Na današnjem susretu moglo se čuti i da pojedini delegati nisu prvi put u Staroj Pazovi, a nisu krili oduševljenje što imaju priliku ponovo da borave u ovom mestu, u kojem se osećaju kao kod kuće. Prvi čovek staropazovačke opštine je najavio da će se ubrzo pred Skupštinom opštine naći predlog da od sledeće godine dan Svetog Ilije postane dan opštine Stara Pazova.