(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Info 11.08.2017.
Stara Pazova
MIROVIĆ: Stara Pazova jedna od najuspešnijih opština u Srbiji

Jedno od najvećih saobraćajnih čvorišta u opštini Stara Pazova – raskrsnica na putu između Stare i Nove Pazove i Stari Banovci – Vojka dobila je svoj novi izgled u šta se danas uverio prvi čovek Vojvodine Igor Mirović u prisustvu predsednika opštine Stara Pazova Đorđa Radinovića.

Radinović kao domaćin predsedniku Pokrajinske Vlade istakao je da je Stara Pazova trenutno jedno od najvećih gradilišta u Sremu.

U prilog tome ide i činjenica da je ovaj kapitalni infrastrukturni projekat rekonstrukcije pomenute rasrksnice koji se realizuje zahvaljujući sredstvima pokrajine i lokalne samouprave završen pre roka za svega 50 kalendarskih dana. Predsednik Vlade AP Vojvodine istakao je da Opština Stara Pazova zauzima značajno mesto na privrednoj mapi Vojvodine. „Opština Stara Pazova je jedna pod najuspešnijih ne samo u Vojvodinim već i u čitavoj Srbiji. To pokazuje broj kompanija koje su prisutne u Staroj Pazovi, zatim smanjena stopa nezaposlenosti, ali i značajnni kapitalni infastrukturni i drugi projekti, a nadasve spremnost lokalne samouprave da funkcioniše efikasno sa konkurisanjem i realizacijom brojnih projekata, odgovornim pristupom prema investitorima i značajnim učešćem u projektima koji se realizuju sa pokrajinskom ili republičkom Vladom.“ – izjavio je za RTV Stara Pazova Mirović koji se sa Radinovićem nakon obilaska rekontruisane raskrsnice kod pazovačkih bazena obišao i gradilište u Starim Banovcima gde su 1. avgusta započeli radovi na uređenju potoka Patka, poznatijem kao Budovar u Starim Banovcima čije radove u iznosu od 48 miliona dinara finansira Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“.