(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 28 stepeni.
Info 11.08.2017.
Stara Pazova
MIROVIĆ: Stara Pazova jedna od najuspešnijih opština u Srbiji

Jedno od najvećih saobraćajnih čvorišta u opštini Stara Pazova – raskrsnica na putu između Stare i Nove Pazove i Stari Banovci – Vojka dobila je svoj novi izgled u šta se danas uverio prvi čovek Vojvodine Igor Mirović u prisustvu predsednika opštine Stara Pazova Đorđa Radinovića.

Radinović kao domaćin predsedniku Pokrajinske Vlade istakao je da je Stara Pazova trenutno jedno od najvećih gradilišta u Sremu.

U prilog tome ide i činjenica da je ovaj kapitalni infrastrukturni projekat rekonstrukcije pomenute rasrksnice koji se realizuje zahvaljujući sredstvima pokrajine i lokalne samouprave završen pre roka za svega 50 kalendarskih dana. Predsednik Vlade AP Vojvodine istakao je da Opština Stara Pazova zauzima značajno mesto na privrednoj mapi Vojvodine. „Opština Stara Pazova je jedna pod najuspešnijih ne samo u Vojvodinim već i u čitavoj Srbiji. To pokazuje broj kompanija koje su prisutne u Staroj Pazovi, zatim smanjena stopa nezaposlenosti, ali i značajnni kapitalni infastrukturni i drugi projekti, a nadasve spremnost lokalne samouprave da funkcioniše efikasno sa konkurisanjem i realizacijom brojnih projekata, odgovornim pristupom prema investitorima i značajnim učešćem u projektima koji se realizuju sa pokrajinskom ili republičkom Vladom.“ – izjavio je za RTV Stara Pazova Mirović koji se sa Radinovićem nakon obilaska rekontruisane raskrsnice kod pazovačkih bazena obišao i gradilište u Starim Banovcima gde su 1. avgusta započeli radovi na uređenju potoka Patka, poznatijem kao Budovar u Starim Banovcima čije radove u iznosu od 48 miliona dinara finansira Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“.