(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih presuzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni. Uveče veće naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom.
Info 14.08.2017.
Stara Pazova
Izgradnja kružnog toka po projektnoj dokumentaciji

U okviru rekonstrukcije državnog puta II A reda broj 127, odnosno lokalnog puta Stara Pazova – Stari Banovci, trenutno se izvode radovi 2.faze, kojom je predviđena izgradnja kružne raskrnice na uglu ulica Vuka Karadžića i Podunavskog partizanskog odreda.

Nekoliko stanovnika ovog dela Stare Pazove nije zadovoljno radovima na izgradnji raskrsnice koji se izvode, kako navode, iz aspekta bezbednosti i nemogućnosti prilazima automobilima svojim kućama i postavljaju pitanje, zašto je pozicija centralnog ostrva u kružnoj raskrsnici projektom predviđena uzdužno ka centru mesta Stara Pazova. U par navrata žalili su se opštinskim organima, a sada su o tome obavestili Inspekciju za drumski saobraćaj Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Opštinsko rukovodstvo naglašava, da se svi radovi izvode u skladu sa projektnom dokumentacijom, koja je overena od svih institucija, opštinskih i državnih i predsednik opštine Đorđe Radinović ističe, da je predložio i izgradnju ograda, kako bi se bezbednost podigla na što viši nivo i da je lokalna samouprava spremna da izađe u susret građanima, ali da će im sada na neki način ruke biti vezane, u slučaju potrebe dodatnog izlaženja u susret građanima, jer će poslednju reč dati republički inspektor. Što se tiče prilaza kućama, kako nam je objasnila načelnica Odeljenja za investicije Branka Stojanović, oni su predviđeni projektom.