(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 28 stepeni.
Info 14.08.2017.
Stara Pazova
Izgradnja kružnog toka po projektnoj dokumentaciji

U okviru rekonstrukcije državnog puta II A reda broj 127, odnosno lokalnog puta Stara Pazova – Stari Banovci, trenutno se izvode radovi 2.faze, kojom je predviđena izgradnja kružne raskrnice na uglu ulica Vuka Karadžića i Podunavskog partizanskog odreda.

Nekoliko stanovnika ovog dela Stare Pazove nije zadovoljno radovima na izgradnji raskrsnice koji se izvode, kako navode, iz aspekta bezbednosti i nemogućnosti prilazima automobilima svojim kućama i postavljaju pitanje, zašto je pozicija centralnog ostrva u kružnoj raskrsnici projektom predviđena uzdužno ka centru mesta Stara Pazova. U par navrata žalili su se opštinskim organima, a sada su o tome obavestili Inspekciju za drumski saobraćaj Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Opštinsko rukovodstvo naglašava, da se svi radovi izvode u skladu sa projektnom dokumentacijom, koja je overena od svih institucija, opštinskih i državnih i predsednik opštine Đorđe Radinović ističe, da je predložio i izgradnju ograda, kako bi se bezbednost podigla na što viši nivo i da je lokalna samouprava spremna da izađe u susret građanima, ali da će im sada na neki način ruke biti vezane, u slučaju potrebe dodatnog izlaženja u susret građanima, jer će poslednju reč dati republički inspektor. Što se tiče prilaza kućama, kako nam je objasnila načelnica Odeljenja za investicije Branka Stojanović, oni su predviđeni projektom.