(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih presuzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni. Uveče veće naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom.
Info 18.08.2017.
Stara Pazova
ZBOR „POLICIJA U ZAJEDNICI": Druženje policije i građana u staropazovačkom parku

Taktičko tehnički zbor pod nazivom „Policija u zajednici“ u organizaciji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, a u saradnji sa Policijskom stanicom u Staroj Pazovi i Opštinom Stara Pazova održan je u staropazovačkom Gradskom parku u prisustvu velikog broja posetilaca, ponajviše dece.

Zbor se organizovao sa ciljem da se stanovnici staropazovačke opštine upoznaju sa jedinicama MUP-a koje brinu o bezbednosti građana. Uoči zbora delegacija na čelu sa predsednikom opštine Đorđem Radinovićem ugostila je ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojšu Stefanovića i direktora policije Vladimira Rebića. U okviru zbora predstavili su se pripadnici žandarmerije, SAJ-a, Sektora za vanredne situacije, Uprave policije, Saobraćajne policije, Konjička brigada i službeni psi, a sve jedinici obišao je ministar Stefanović u prisustvu prvog čoveka opštine. Na ovom događaju bila je prikazana i oprema koju pripadnici MUP-a koriste u svakodnevnom radu.