(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 28 stepeni.
Info 18.08.2017.
Stara Pazova
ZBOR „POLICIJA U ZAJEDNICI": Druženje policije i građana u staropazovačkom parku

Taktičko tehnički zbor pod nazivom „Policija u zajednici“ u organizaciji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, a u saradnji sa Policijskom stanicom u Staroj Pazovi i Opštinom Stara Pazova održan je u staropazovačkom Gradskom parku u prisustvu velikog broja posetilaca, ponajviše dece.

Zbor se organizovao sa ciljem da se stanovnici staropazovačke opštine upoznaju sa jedinicama MUP-a koje brinu o bezbednosti građana. Uoči zbora delegacija na čelu sa predsednikom opštine Đorđem Radinovićem ugostila je ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojšu Stefanovića i direktora policije Vladimira Rebića. U okviru zbora predstavili su se pripadnici žandarmerije, SAJ-a, Sektora za vanredne situacije, Uprave policije, Saobraćajne policije, Konjička brigada i službeni psi, a sve jedinici obišao je ministar Stefanović u prisustvu prvog čoveka opštine. Na ovom događaju bila je prikazana i oprema koju pripadnici MUP-a koriste u svakodnevnom radu.