(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih presuzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni. Uveče veće naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom.
Info 28.08.2017.
ostalo
Održani 17. Vojački pudarski dani u Čortanovcima

Sedamnaesti Vojački pudarski dani u Čortanovcima održani su u subotu u Borovom gaju. Manifestacija posvećena vinogradu i čuvarima vinograda počela je šahovskim turnirom i izložbom slika, umetničkih predmeta, voća i sremačkih kolača a zatim je usledio kulturno – umetnički program uz dodelu nagrada. Prvo mesto za najlepšu vikendicu pripalo je Đorđu Bugarinu a najbolji vinograd ima Života Stefanović.

Prema oceni komisije, najbolje belo vino prošle sezone je proizveo Dušan Nikolin a crveno Đorđe Marin, na prvom mestu je lozovača Dragana Filipina dok Žarko Jovanović ima najbolju voćnu rakiju. Lazar Nikolin je najmlađi pudar, Verica Ekmedžić najstarija, a Tamara Inđić najlepša pudarka. U programu su učestvovali recitator Milan Dudić, pesnik Stevan Korać, Miloš Filipin je pročitao svoju pesmu o vinogradu, predstavile su se Mila i Biljana Stefanović, Ženska i Muška pevačka grupa KUD-a „Slavko Gajin“, učenici Muzičke škole Ljubinka Lazića i Tamburaški orkestar pod njegovim rukovodstvom, koji je zabavaljao prisutne i nakon zvaničnog dela programa.