(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih presuzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni. Uveče veće naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom.
Info 28.08.2017.
Stara Pazova
Panik zvona za sve centre za socijani rad na inicijativu Đorđa Radinovića

Zbog sve učestalijih napada i događaja sa tragičnim ishodima u centrima za socijalni rad, koji ostavljaju posledice na društvo u celini, društveno – odgovorna kompanija iz Srema, pozitivno je odgovorila na inicijativu predsednika Opštine Stara Pazova Đorđa Radinović i donirala 140 „Panik zvona“ svim centrima za socijalni rad u Srbiji.

“Zahvaljujući tome što sa pazovačkim privrednicima imamo odličnu saradnju i komunikaciju, jedna veoma uspešna kompanija iz Srema se odmah uključila i finansirala kupovinu 140 modernih bežičnih uređaja, koji će svi centri za socijalni rad dobiti potpuno besplatno, bez bilo kakvih troškova održavanja,“ istakao je na sastanku predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović. Pomoću ovih modernih bežičnih uređaja, policija će u najkraćem mogućem roku biti obaveštena o eventualnim napadima u centrima za socijalni rad, što će uticati na veću bezbednost žena i dece, ali i svih zaposlenih u centrima. Pritiskom na taster, socijalni radnik direktno šalje signal, koji u najkraćem roku alarmira najbližu policijsku stanicu. Za zalaganje i odgovorni pristup potrebama zajednice, ministar Zoran Đorđević je na sastanku održanom u petak u Klubu narodnih poslanika u Beogradu, uručio predsedniku Opštine Stara Pazova Đorđu Radinoviću Zahvalnicu.