(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 28 stepeni.
Život 31.08.2017.
Stara Pazova
Opština Stara Pazova nagradila najbolje đake i profesore

Opština Stara Pazova nagradila je vrednim robnim i novčanim nagradama preko 250 najboljih učenika iz svih škola u opštini za postignute uspehe u prethodnoj školskoj godini, na međunarodnim, republičkim i okružnim takmičenjima i učenike generacije.

14 učenika generacije je dobilo moderne tablet mobilne uređaje i mp3 plejere dok su nosioci Vukove diplome dobili po tablet mobilni uređaj. Za prvo mesto na međunarodnom takmičenju opredeljena je novčana nagrada u iznosu 10 hiljada dinara koju su primila tri učenika, za treće mesto na međunarodnom takmičenju osam hiljada dinara a svima je pripala i Zahvalnica Opštine Stara Pazova, koju su uručili zamenik predsednika Milan Beara i načelnik društvenih delatnosti Željko Šolaja. Uručene su Zahvalnice i učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate i prva tri mesta na republičkim takmičenjima i novčane nagrade u iznosu od po osam, sedam i šest hiljada dinara. Po pet, četiri i tri hiljade dinara dobili su učenici sa nagradama na okružnim takmičenjima. U kategoriji ekipnih uspeha, novčanim iznosom su nagrađeni učenici sedam škola. Za rad sa učenicima po pet hiljada dinara nagrađen je 61 mentor, zatim su škole birale najvrednije nastavnike kojima su pripale zahvalnice i enciklopedije. Po predlogu Aktiva direktora, Pohvalnicom Opštine Stara Pazova kao najbolji direktor nagrađen je Lazar Đukić, direktor Tehničke škole koji je na ovoj funkciji proveo 20 godina. Opština Stara Pazova je za ove namene izdvojila preko milion dinara u novčanim nagradama i preko milion dinara za pomenute tablet uređaje i mp3 plejere koji su dobavljeni putem javne nabavke.