(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Uhapšeno osmoro stranih državljana zbog snimanja i ulaska u vojne objekte ● Od početka godine u VS primljeno 223 profesionalnih vojnika ● Dijalog Beograda i Prištine nastavlja se 26. februara u Briselu ● Pri kraju uređenje Budovara u Starim Banovcima ● VREME: snag, temperatura od 1 do 4 stepena
Politika 03.10.2017.
Stara Pazova
Skupština donela odluke o izradi planova za uređenje centralnog bloka St.Pazove i bloka 25 N.Pazove

Odbornici SO Stara Pazova usvojili su danas svih 15 tačaka dnevnog reda. Najviše rasprave su izazvale prve dve tačke koje su se odnosile na uređenje centralnog dela Stare Pazove i zapadnog dela bloka 25 Nove Pazove.
Darko Isailović, direktor Urbanizma je rekao da se radi na stvaranju uslova za izgradnju a predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović objasnio, da se postojećim planom u Novoj Pazovi reguliše izgradnja onog što je moguće a u šta spada između ostalog izgradnja sportske hale. Za direktora JKP Vodovod i kanalizacija imenovan je Miloš Grković, za direktora Urbanizma Darko Isailović a Opštinsku stambenu agenciju će u narednom četvorogodišnjme periodu voditi Saša Milićević. Imenovani su novi članovi školskih odbora, predstavnici roditelja a za govornicom su se čula i odbornička pitanja, koja su se najviše odnosila na komunalno uređenje naselja.