(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Info 06.10.2017.
Stara Pazova
OŠ "B.P.Pinki": Dečja nedelja završena maskenbalom

Dečja nedelja je u OŠ „B.P.Pinki“ završena je maskenbalom. Jesen je bila inspiracija za kreativne maske, koje su učenici nižih razreda napravili sa svojim roditeljima. Prvobitno je bilo planirano, da se defile održi na gradskom trgu, ali usled kiše, karneval je održan u sportskoj Sali ove škole.
Da je jesen inspirativna, svojim maskama su dokazali učenici nižih razreda staropazovačke osnovne škole Boško Palkovljević Pinki. Ovo godišnje doba koja je najbogatije sa bojama i plodovima prirode, bilo je tema maskenbala, u okviru ovogodišnje dečje nedelje. U OŠ "B.P.Pinki" su u toku Dečje nedelje imali niz aktivnosti, od učenja o dečjim pravima, preko sportskih igara, oslikavanja dečjeg dvorišta, učenici su posetili biblioteku, poklonili knjige školskoj biblioteci, družili su se učenici nižih i viših razreda i organizovali humanitarnu zbirku za decu bez roditeljskog staranja.