(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 06.10.2017.
Stara Pazova
OŠ "B.P.Pinki": Dečja nedelja završena maskenbalom

Dečja nedelja je u OŠ „B.P.Pinki“ završena je maskenbalom. Jesen je bila inspiracija za kreativne maske, koje su učenici nižih razreda napravili sa svojim roditeljima. Prvobitno je bilo planirano, da se defile održi na gradskom trgu, ali usled kiše, karneval je održan u sportskoj Sali ove škole.
Da je jesen inspirativna, svojim maskama su dokazali učenici nižih razreda staropazovačke osnovne škole Boško Palkovljević Pinki. Ovo godišnje doba koja je najbogatije sa bojama i plodovima prirode, bilo je tema maskenbala, u okviru ovogodišnje dečje nedelje. U OŠ "B.P.Pinki" su u toku Dečje nedelje imali niz aktivnosti, od učenja o dečjim pravima, preko sportskih igara, oslikavanja dečjeg dvorišta, učenici su posetili biblioteku, poklonili knjige školskoj biblioteci, družili su se učenici nižih i viših razreda i organizovali humanitarnu zbirku za decu bez roditeljskog staranja.