(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ● Besplatan prevoz da Regionalnog sajma privrede u Novoj Pazovi ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Četvrta umetnička kolonija u Novoj Pazovi povodom Dana doseljenika u subotu ● U subotu "Dani ruzmarina" u Golubincima, u nedelju kuvanje riblje čorbe u Novim Banovcima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Sunčano i toplo
Ekonomija 11.11.2017.
Stara Pazova
Otvoren još jedan Medius supermarket u Staroj Pazovi

Danas je u Staroj Pazovi otvoren 21. maloprodajni objekat Mediusa u ulici Nikole Momčilovića, prostire se na blizu 600 m2 prodajnog prostora i nudi široki asortiman proizvoda i veliku prodaju mesa iz mesare “Medius”. Vlasnik kompanije je istakao zadovoljstvo što iz godine u godinu otvaraju po nekoliko maloprodajnih objekata. “Naročito smo zadovoljni dobrom procenom da zbog razvoja trgovačkog biznisa otvorimo sopstvenu preradu mesa i delikatesa. Na mesečnom nivou prodamo oko 60 tona svežeg mesa i 22 tona delikatesa.”- istakao je Cviko Krunić za RTV Staru Pazovu.
Medius kompanija je poznata kao organizovana i odgovorna, trudi se da zadovolji potrebe potrošača, a ujedno se ponaša odgovorno prema dobavljačima. Sarađuje sa velikim brojem domaćih poljoprivrednih proizvođača što podržava Ministarstvo poljoprivrede gde je pored proizvodnje najbitniji plasman, te je i sam Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović prisustvovao otvaranju: “Ovde sam zato što svako ko plasira poljoprivredne proizvode poboljšava njihovu tražnju i tako povećava njihovu cenu, a samim tim je više ljudi zainteresovano za poljoprivrednu proizvodnju”, rekao je Nedimović.
“Otvaranjem novih objekata i svokim razvojem ova kompanija doprinosi smanjenju broja nezaposlenih u našoj opštini” izjavio je na otvaranju i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović. “Kompanija Medius zapošljava preko 420 ljudi. Gde god otvori market, zaposli ljude iz tog mesta, i zato će uvek imati podršku lokalne samouprave. Posebno smo ponosni što je u pitanju domaća kompanija iz naše opštine.”
Na otvaranju je prisustvovao veliki broj sugrađana koji su privučeni dobrom ponudom i brojnim akcijama. U sledećoj godioni se planira proširenje pogona prerade mesa i otvaranje još novih maloprodajnih objekata.