(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Info 18.05.2018.
Stara Pazova
Uništavanje komaraca ove subote u Staroj i Novoj Pazovi, Vojki i Krnješevcima

Novi tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine Stara Pazova obaviće se u subotu 19. maja s početkom u 8 časova. Preparat kojim će se sa zemlje izvršiti tretman nije opasan za pčele, a lokaliteti površine 35 hektara na kojima će se sprovesti su kanali, jezera i bare u Staroj i Novoj Pazovi, Vojki I Krnješevcima.
Tetman će izvršiti novosadsko preduzeće ovlašćeno za izvršenje usluge suzbijanje komaraca na teritoriji Vojvodine u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine. Podsećamo od polovine aprile do sada je izvršeno 3 tretmana szbijanja larvi komaraca.