(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ● Danas svečana akademnija povodom 140 godina postojana Narodne bibliteke "Dositej Obradović" ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Politika 02.08.2018.
Stara Pazova
Svečana sednica SO Stara Pazova povodom Dana Opštine

Nakon himne Bože pravde koju je izveo Gradski hor, prikazan je dokumentarni film o potencijalima staropazovačke opštine i na taj način je počela svečana sednica Skupštine opštine Stara Pazova povodom Dana opštine.
Goran Jović, predsednik Skupštine je naglasio da je ovaj saziv najefikasniji od svih dosadašnjih, i u poslednje dve godine je imao 31 zasedanje, koliko ni jedan lokalni parlament u Srbiji. Saradnja zakonadavne i izvršne vlasti je odlična, a s sve se radi cilju ekonomskog i privrednog razvoja zarad boljeg života svih građana, ocenio je prvi čovek opštine Đorđe Radinović. Svečanoj sednici su pored odbornika prisustvovali i gosti iz slovačkih gradova Puhov i Bela, iz hrvatskog Vukovara, opštine Zvečan i Kosovska Kamenica, kao i brojni Staropazovčani.