(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ● Danas svečana akademnija povodom 140 godina postojana Narodne bibliteke "Dositej Obradović" ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Kultura 03.08.2018.
Stara Pazova
Koncertom Ace Lukasa završeni “Dani opštine Stara Pazova”

Koncertom Ace Lukasa na Trgu Dr Zorana Đinđića privedeno je kraju obeležavanje trodnevne manifestacije “Dani opštine Stara Pazova” koja se ove godine po prvi put održala od 31. jula do 2. avgusta pod pokroviteljstvom opštine Stara Pazova.
Uoči koncerta kao predgrupa nastupili su ovogodišnji pobednici prve “Pazovizije” članovi sastava “Pangea bojs” iz Nove Pazove. Podsećamo, tokom tri dana obeležavanja posetioci su imali priliku da uživaju u koncertima Riblje čorbe i još tri lokalne muzičke grupe, ali i u sinoć održanoj promociji ilustrovane monografije Branka Oreščanina “Stara Pazova” i još dva sportska događaja, a “Dani opštine” bili su prilika da se nagrade najbolji pojedinci koji su svojim radom promovisali opštinu. Ova svečanost jedna je od 11 koja je ove godine proglašena za manifestacije od značaja za opštinu.