(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ● Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● Vreme toplo i sunčano
Kultura 04.09.2018.
Stara Pazova
Počinje izložbena sezona u Galeriji CzK u Staroj Pazovi

U Galeriji staropazovačkog Centra za kulturu otvorena je nova izložbena sezona. Svi ljubitelji slikarstva jednom mesečno imaće priliku da uživaju u radovima autora iz opštine i okoline, ali i iz velikih gradova.

Prva u nizu ove godine priliku da izloži crteže dobila je profesionalna slikarka iz Beograda Jasna Nikolić koja je do sada samostalno izlagala preko 20 puta u zemlji i inostranstvu, a za par dana izložba koja se našla pred Staropazovčanima biće prikazana i u Londonu.

Autorka je završila slikarstvo na Fakultetu primenjenih umetnosti, uža speijalnost je fresko slikasrtvo, a profesionalno se usavršavala i u oblasti keramičke skulpture u Londonu. Živi i radi u Londonu i Beogradu, a dobitnik je više nagrada iz oblasti akvarela i crteža. Izložba je otvorena do 28. septembra. Galerija staropazovačkog Centra za kulturu u decembru ove godine obeležiće 15 godina postojanja.