(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ● Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● Vreme toplo i sunčano
Info 12.09.2018.
Stara Pazova
"Lidl" otvara veliki market između Stare i Nove Pazove

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović potvrdio je da će jedan od najpoznatijih svetskih trgovinskih lanaca Lidl otvoriti veliki market, u zoni kod raskrsnice Nove i Stare Pazove, odnosno skretanja za Vojku i Stare Banovce, što bi bio ujedno i njihov prvi objekat u Srbiji koji će se nalaziti van naseljenih mesta.

Lidl do oktobra planira otvaranje deset prodavnica širom Srbije, a u junu je svečano, uz prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, otvoren veliki distributivni centar Lidla upravo u Staroj Pazovi.

Kako su iz "Lidla" više puta ponavljali, oni će odjednom da počnu sa radom i to u najmanje deset, možda čak i 15 objekata. Nedavna istraživanja u SAD pokazala su da je nemački trgovinski lanac "Lidl" značajno "pritisnuo" američke "kolege" da smanjuju cene svoje robe i do 55 odsto, u odnosu na one delove zemlje gde "Lidl" ne posluje.