(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" večeras u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Kultura 10.12.2018.
Golubinci
Obeleženo 15 godina HKPD "Tomislav" iz Golubinaca

15. jubilarni godišnji koncert, Hrvatsko kulturno- prosvetno društvo “Tomislav” iz Golubinaca uz zvuke tamburice i božićne pesme, proslavilo je u holu Pozorišne sale u Staroj Pazovi.

Ove godine počela je sa radom pevačka grupa ovog društva koja broji 15ak članova, a na koncertu su nastupili zajedno sa golubinačkim crkvenim horom “Sveti Juraj”. Gost koncerta bilo je i Slovačko kulturno - umetničko društvo “Heroj Janko Čmelik”.

Na samom kraju programa Golubinčani su poručili da će i dalje nastaviti vredno da rade i pozvali sve prisutne da im se pridruže na idućoj manifestaciji, Golubinačkim mačkarama, koje će se održati 2. i 3. februara naredne godine.