(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Od ponedeljka deca ponovo u vrtićima i školama • Za vikend 42. Međunarodni sajam turizma, TO Stara Pazova predstavlja Gastro Srem 2020 • U subotu Pazovačka vinijada u holu pozorišne sale • Odbojkašice Jedinstva pobedile su Železničar sa 3:0 u setovima • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 26.12.2018.
Stara Pazova
POLICIJA: Ne pucaj dok slaviš

Policija u Sremu apeluje na građane da uoči predstojećih praznika ne remete javni red i mir i ne ugrožavaju svoju i bezbednost drugih osoba izazivanjem tuča i učestvovanjem u istima, kao i da neupotrebljavaju pirotehnička sredstva a posebno da ne pucaju iz vatrenog oružja.

Predstoje nam novogodišnji i božićni praznici, što je i više za posla za policajce s obzirom da je u ovom periodu povećana upotreba pirotehničkih sredstava, ali i beleže se prekršaji u oblasti javnog reda i mira prouzrokovanih tučama, a ima i onih koji slave pucanjem iz vatrenog oružja.

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici posebno apeluje na građane, pre svega na one najmlađe, kojima je inače zabranjena prodaja pirotehničkih sredstava da ih ne kupuju od uličnih prodavaca, na pijacama i uličnim tezgama. Podsećaju da je zabranjeno pucanje petardi ili vatrometa u zatvorenom prostoru, na javnim mestima gde se okuplja veći broj lica, u prevoznim sredstvima i u blizini zapaljivih materija.

Policija će obavljati pojačane kontrole na trgovima i u blizini većih ugostiteljskih objekata u kojima će biti organizovana novogodišnja slavlja, dok će saobraćajni policajci kontrolisati vozače koji preteraju s alokoholom i neprilagode brzinu uslovima saobraćaja i stanju na putu.