(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Međuvladina konferencija u Briselu - očekuje se otvaranje poglavlja 9 • Stopa nezaposlenosti u AP Vojvodini na istorijskom minimumu • U toku konkurs za buduće policajce • Sutra u naselju Banovci Dunav prvi noćni market • korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Politika 28.12.2018.
Stara Pazova
SO STARA PAZOVA: Usvojen budžet za narednu godinu

Staropazovački odbornici usvojili su budžet opštine za narednu godinu, projektovan na 4,3 milijarde dinara, od toga 2,8 milijardi dinara iznose prihodi i primanja, a prihodi od drugih izvora finansiranja više od 1,5 milijardi dinara.

Izgradnja pešačko biciklističke staze od bazena u Novoj Pazovi do novopazovačke ulice Miloša Obilića, izgradnja novog parka u Novoj Pazovi, dogradnja objekta predškolske ustanove "Poletarac" u Staroj Pazovi, stavke su u budžetu koje su izazvale najviše reakcija odbornika.

Imenovana je i direktorica staropazovačkog Doma zdravlja. Ovu funkciju u naredne četiri godine vršiće Snežana Tabaković, lekar opšte medicine. Usvojen je i Predlog Odluke kojom se van snage stavlja Odluka o poveravanju na upravljanje kompleksa bazena u javnoj svojini. Bazen bi trebalo da se poveri privatnom investitoru ali uz uslove poslovanja.

Na Sednici su između istalog usvojeni i Programi poslovanja nekoliko Javnih preduzeća za narednu godinu, Finansijksi plan ustanova i Mesnih zajednica.