(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Policija u Staroj Pazovi prilikom kontrole automobila pronašla narkotike i uhapsila osumnjičene • KK Dunav savladao Beovuk 91:87 • Odbojkašice Jedinstva pobedile ekipu Klek MD Zrenjanin sa 3:2 • VREME: Oblačno, dnevna temperatura od -2 do 3 stepena
Politika 28.12.2018.
Stara Pazova
SO STARA PAZOVA: Usvojen budžet za narednu godinu

Staropazovački odbornici usvojili su budžet opštine za narednu godinu, projektovan na 4,3 milijarde dinara, od toga 2,8 milijardi dinara iznose prihodi i primanja, a prihodi od drugih izvora finansiranja više od 1,5 milijardi dinara.

Izgradnja pešačko biciklističke staze od bazena u Novoj Pazovi do novopazovačke ulice Miloša Obilića, izgradnja novog parka u Novoj Pazovi, dogradnja objekta predškolske ustanove "Poletarac" u Staroj Pazovi, stavke su u budžetu koje su izazvale najviše reakcija odbornika.

Imenovana je i direktorica staropazovačkog Doma zdravlja. Ovu funkciju u naredne četiri godine vršiće Snežana Tabaković, lekar opšte medicine. Usvojen je i Predlog Odluke kojom se van snage stavlja Odluka o poveravanju na upravljanje kompleksa bazena u javnoj svojini. Bazen bi trebalo da se poveri privatnom investitoru ali uz uslove poslovanja.

Na Sednici su između istalog usvojeni i Programi poslovanja nekoliko Javnih preduzeća za narednu godinu, Finansijksi plan ustanova i Mesnih zajednica.