(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • SUTRA SEDNICA SO STARA PAZOVA: Pred Odbornicima Izveštaji MZ, regulacija radne zone, fijakerijada, taksi prevoz... • Sutra "Gospođa Ministarka" u izvođenju beogradskog pozorišta pred staropazovačkom publikom • VREME: Kiša, temperatura od 10 do 17 stepeni.
Politika 23.01.2019.
Stara Pazova
Koferencija za medije OO SNS Stara Pazova

Danas u je u prostorijama Opštinskog odbora SNS Stara Pazova održana konferencija za medije, na temu prava ženskog pola u svakodnevnom i javnom životu. Povod za konferenciju su aktuelna dešavanja na javnoj i političkoj sceni tj. negativni primeri kršenja pomenutih prava.

Prisutnima su se obratile predstavnice rukovodstva Opštinskog odbora SNS Stara Pazova Maja Grbić i Marina Savić u prisustvu brojnih članica. U fokusu obraćanja je bilo neprimereno obraćanje glumca Sergeja Trufunovića na društvenoj mreži tviter, upućeno novinarki Srpskog telegrafa Ivani Žigić.

Prethodno je, pored opštinskih odbora SNS–a, osudilo i Udruženje novinara Srbije i pozvalo ga da joj se javno izvini. Reagovala je i poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković koja je izdala upozorenje za javnost u kojem osuđuje mizogene izjave glumca na tviteru, kojima na neprimeren i seksistički način uvredio novinarku.