(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Kultura 25.01.2019.
Nova Pazova
Nakon 17 godina članovi OKUD-a Sveti Sava iz Nove Pazove dobijaju svoje prostorije

Nakon 17 godina članovi OKUD-a Sveti Sava iz Nove Pazove su dobili svoje prostorije. U pitanju je zgrada, gde se nekad držala arhiva Mesne zajednice, a zatim su tamo bili streljana i kuglana. Dok se vredno pripremaju za godišnji koncert, koji će biti održan sutra u pozorišnoj sali u Novoj Pazovi sa početkom u 19 časova, koliko vremenski uslovi dozvoljavaju ujedno svaki slobodan trenutak koriste za uređivanje.

Radove finansiraju delimično od sopstenih sredstava, pred svega od kulturnog dinara, ali i uz pomoć donatora. Iako ima mnogo posla kako bi se prostorije privele nameni, ovi amateri se ne žale, jer im je najbitnije, što konačno imaju svoju adresu. Pomenute prostorije su dobili na korišćenje u saradnji sa Mesnom zajednicom i organizacijom Rezervnih vojnih starešina.

Trenutno su poslovi oko sređivanja obustavljeni zbog predanih priprema za godišnji koncert. Izvođački ansambl će u subotu, uoči Savindana izaći pred svoju publiku sa 10 koreografija, koje se nisu izvodile na prethodnim koncertima, kao i festivalski program, sa kojim su na pokrajinskoj smotri u Rumi osvojili srebrno odličje.