(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • SUTRA SEDNICA SO STARA PAZOVA: Pred Odbornicima Izveštaji MZ, regulacija radne zone, fijakerijada, taksi prevoz... • Sutra "Gospođa Ministarka" u izvođenju beogradskog pozorišta pred staropazovačkom publikom • VREME: Kiša, temperatura od 10 do 17 stepeni.
Život 07.02.2019.
Stara Pazova
U Staroj Pazovi predstavljena Net patrola

„Zaštita dece od digitalnog nasilja – odgovornost odraslih“ naziv je tribine održane u staropazovačkom Domu zdravlja. Tribini je prisustvovao i Igor Jurić, predstavnik Fondacije „Tijana Jurić“.

Deca na internetu su laka i najčešća meta. Čak 11 odsto roditelja naglasilo je da su njihova deca putem interneta dolazila u kontakt sa nepoznatim ljudima, a 30 odsto njih reklo da su njihova deca bila izložena nekim neprimerenim sadržajima na internetu.

Kako bi se deca zaštitila od negativnog uticaja interneta, platforma Netpatrola.rs, na kojoj anonimno možete prijaviti neprikladan internet sadržaj. To znači da jednim klikom, možete stati na put pedofilima koji love dečake i devojčice preko društvenih mreža ili onima koji su zloupotrebili nekoga za porno snimak.