(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI:• Stara Pazova i Ruma zajednički uz pomoć EU o upravljanju javnom svojinom • Više od 1300 osoba vakcinisano protiv gripa • Novi obrazovni profil u Tehničkoj školi u Staroj Pazovi • FA Dukat iz Stare Pazove danas putuje na Festival kulturne različitosti u Dohi • VREME: Oblačno, temperatura od 1 do 8 stepeni
Život 08.02.2019.
Stara Pazova
Vozovi stali, ima li dovoljno autobusa do Novog Sada?

Od prvog februara vozovi više ne saobraćaju na relaciji Beograd Novi Sad, zbog radova na izgradnji brze pruge Beograd Budimpešta. Naša ekipa, istraživala je kako do posla alternativnim prevozom, da li postoji dovoljan broj autobuskih polazaka ali i da li je obustava vozova uticala na cenu karata?

Nakon što su zbog radova na izgradnji brze pruge vozovi obustavljeni na relaciji Beograd Novi Sad , putnici na ovim relacijama, radnici i studenti prinuđeni da koriste alternativne prevoznike i tako sve do, kako je najavljeno kraja ove godine.

Putnici iz Inđije više gravitiraju ka Novom Sadu, te je iz Beške i Čortanovaca uvedeno dodatnih deset autobuskih polazaka koji saobraćaju direktno do Novog Sada.

Iz Stare Pazove ka Beogradu, u pravcu u kom najviše i saobraćaju putnici ove opštine beleži se veći broj prodaje mesečnih karata.

Za razliku od putničkog, teretni saobraćaj neće biti obustavljen, pošto je obezbedjen alternativni putni pravac preko Pančeva.

Cena karata se nije menjala, kreću se od 350 do 470 dinara zavisno od prevoznika, i kako je najavljeno neće se menjati. Staropazovčani na relaciji Beograd Stara Pazova, Stara Pazova Novi Sad, na raspolaganju imaju 24, polazaka dnevno, 9 različitih prevoznika, ujutro od 5 sati do 20 časova kada je poslednji termin za prevoz.