(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • SUTRA SEDNICA SO STARA PAZOVA: Pred Odbornicima Izveštaji MZ, regulacija radne zone, fijakerijada, taksi prevoz... • Sutra "Gospođa Ministarka" u izvođenju beogradskog pozorišta pred staropazovačkom publikom • VREME: Kiša, temperatura od 10 do 17 stepeni.
Život 08.02.2019.
Stara Pazova
Vozovi stali, ima li dovoljno autobusa do Novog Sada?

Od prvog februara vozovi više ne saobraćaju na relaciji Beograd Novi Sad, zbog radova na izgradnji brze pruge Beograd Budimpešta. Naša ekipa, istraživala je kako do posla alternativnim prevozom, da li postoji dovoljan broj autobuskih polazaka ali i da li je obustava vozova uticala na cenu karata?

Nakon što su zbog radova na izgradnji brze pruge vozovi obustavljeni na relaciji Beograd Novi Sad , putnici na ovim relacijama, radnici i studenti prinuđeni da koriste alternativne prevoznike i tako sve do, kako je najavljeno kraja ove godine.

Putnici iz Inđije više gravitiraju ka Novom Sadu, te je iz Beške i Čortanovaca uvedeno dodatnih deset autobuskih polazaka koji saobraćaju direktno do Novog Sada.

Iz Stare Pazove ka Beogradu, u pravcu u kom najviše i saobraćaju putnici ove opštine beleži se veći broj prodaje mesečnih karata.

Za razliku od putničkog, teretni saobraćaj neće biti obustavljen, pošto je obezbedjen alternativni putni pravac preko Pančeva.

Cena karata se nije menjala, kreću se od 350 do 470 dinara zavisno od prevoznika, i kako je najavljeno neće se menjati. Staropazovčani na relaciji Beograd Stara Pazova, Stara Pazova Novi Sad, na raspolaganju imaju 24, polazaka dnevno, 9 različitih prevoznika, ujutro od 5 sati do 20 časova kada je poslednji termin za prevoz.