(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Dve mrtve osobe u automobilu na putu između Nove Pazove i Batajnice • Dvadesetogodišnji Luka Preočanin iz Starih Banovaca, pobednik je ovogodišnjeg plivanja za časni krst u staropazovačkoj opštini • Pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica" • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Suzana Ilić predsedavajuća lokalnog SES-a • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: tokom dana hladno, temperatura oko 0.
Ekonomija 21.04.2012.
Stara Pazova
Otvorena Fabrika Milbauer

Danas je u Staroj Pazovi svečano otvoren tehnološki centar za inžinjering i proizvodnju Nemačke kompanije Milbauer. Pogon je u rad svečano pustio potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Predsednik Milbauer grupe Jozef Milbauer ovom prilikom poručio je prisutnima da je veoma zadovoljan što njegova kompanija nastavlja svoje uspešno poslovanje upravo u Srbiji i naglasio da je glavni fokus njegove kompanije klijenti i osmišljavanje kompletnih rešenja koja su u skladu sa njihovim potrebama.

Generalni direktor ovog centra Bojan Stojadinović je rekao da je Srbija zahvaljujući svojim pokazateljima regionalnog razvoja zaslužila jednu ovako ozbiljnu i uspešnu firmu, a zaslužna je i

predusretljivost Srpske Vlade i lokalne samouprave Stara Pazova. Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj zvanica iz lokalne samouprave, a na uvodnom obraćanju Goran Jović, predsednik opštine Stara Pazova izrazio je veliko zadovoljstvo što je staropazovačka opština u ovako teškom ekonomskom vremenu uspela da privuče i realizuje još jednu stranu investiciju kao što je firma Milbauer koja će zaposliti preko 100 stručnih ljudi. A koliki značaj za Srpsku privredu ima otvaranje jedne ovakve renomirane firme istakao je ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić. Od sada će se u Srbiji proizvoditi tehnologija za izradu indentifikacionih dokumenata, sigurnih tehnoloških rešenja u sferi smart kartica, elektronskih dokumenata i beskontaktnog sistema komunikacije i svega što spada u oblast elektronske uprave. (foto: Z.Milić)