(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • SUTRA SEDNICA SO STARA PAZOVA: Pred Odbornicima Izveštaji MZ, regulacija radne zone, fijakerijada, taksi prevoz... • Sutra "Gospođa Ministarka" u izvođenju beogradskog pozorišta pred staropazovačkom publikom • VREME: Kiša, temperatura od 10 do 17 stepeni.
Politika 22.03.2019.
Stara Pazova
USVOJEN STATUT OPŠTINE STARA PAZOVA: Broj odbornika sa 48 na 53 zbog povećanja broja stanovnika

Predložene izmene Statuta opštine Stara Pazova, koje su danas usvojili odbornici lokalnog parlamenta, najviše se odnose na povećanje broja odbornika sa 48 na 53, što je po rečima predsednika opštine Đorđa Radinovića, racionalno i odgovorno prema građanima, jer će na ovaj način jedan odbornik da zastupa od hiljadu do hiljadu i po građana.

Većinom glasova usvojena je i Odluka o budžetu opštine za ovu godinu, Plan detaljne regulacije Centralne radne zone, Odluka o naknadama za korišćenje javnih površina a kompleks Pazovački bazeni ponovo je na upravljanje poveren JKP Vodovod i kanalizacija.

Zeleno svetlo su dobili i Programi rada i finansijski planovi Narodne biblioteke, Centra za kulturu, Crvenog krsta i Turističke organizacije opštine Stara Pazova, takođe PU Poletarac i Radost, finansijski izveštaji Mesnih zajednica Nova Pazova i Stari Banovci.