(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Život 11.04.2019.
Stara Pazova
Druženje sa likovnim umetnikom u PU Poletarac

Dolazak slikara Branka Oreščanina u PU Poletarac u Staroj Pazovi i druženje sa njim deo je vaspitnog programa, koji su od ove godine uveli u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Reč je o projektnom planiranju u okviru kog vaspitači biraju teme na osnovu dečjeg interesovanja a ovom prilikom su učili o svom mestu. Pored toga što su obišli mnoge ulice, park, biblioteku, pozvali su u goste i slikara iz svog rodnom mesta.

Oreščanin koji ove godine obeležava 50 godina svog slikarskog rada, ujedno je i školski drug nekih mališana s kojima se družio, pričao sa njima o slikarstvu, o tome kako nastaju slike i pokazao im svoje radove upravo u Staroj Pazovi.

Deca su gostu poželela dobrodošlicu prigodnim programom, u kome su recitovali, pevali ali i zajedno zaigrali uz pesmu Sremačko je selo malo, jer je ceo Srem prikazan na njegovim slikama.