(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • SUTRA SEDNICA SO STARA PAZOVA: Pred Odbornicima Izveštaji MZ, regulacija radne zone, fijakerijada, taksi prevoz... • Sutra "Gospođa Ministarka" u izvođenju beogradskog pozorišta pred staropazovačkom publikom • VREME: Kiša, temperatura od 10 do 17 stepeni.
Politika 12.04.2019.
Stara Pazova
Saopštenje OO SNS Stara Pazova

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Staroj Pazovi izdao je danas saopštenje u kome pružaju podršku svojim kolegama u Narodnoj skupštini Republike Srbije i skupštinama drugih gradova i opština, "koji su rešili da štite interese građana u ovim važnim institucijama, a ne na ulici."

"Takođe, poručujemo da ćemo, u slučaju potrebe braniti i Opštinu i lokalni parlament sve dok državni organi ne preduzmu odgovarajuće mere prema onima, koji propagiraju fažizam, onima koji mrze žene i onima koji čine i podstiču nasilje.

Zahvaljujući dosadašnjim rezultatima, brojnim domaćim i stranim investicijama,
velikom kontinuiranom smanjenju stope nezaposlenosti naša Opština se uvrstila među najrazvijenije lokalne samouprave u Republici Srbiji. Zbog toga nećemo dozvoliti da se slika uspešne Srbije, uruši zahvaljujući nesavesnoj grupici koja zastupa ko zna čije interese, a na štetu svog naroda i daljeg razvoja Republike Srbije.

Svojim prisustvom u institucijama, jasno dajemo do znanja da ponašanje koje nasilnici, ženomrsci i fašisti propagiraju mora odmah prestati."- navodi se u saopštenju koje je stiglo u našu redakciju.