(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Uhapšen četrdesetjednogodišnji Novopazovčanin koji se lažno predstavljao kao direktor preduzeća • Stara Pazova postaje prvi inovacioni centar u Staroj Pazovi • U subotu 25. maja pripkupljanje kabastog otpada u Podunavlju • U staropazovačkoj opštini najviše boluju od bolesti sistema za disanje • Večeras se predstavljaju pazovački Slovaci, sutra zatvaranje 56. Festivala amterskih društava Vojvodine • SPORT: Dunav u subotu 25. maja dočekuje FMP iz Železnika • VREME: Posle podne moguća kiša i pljuskovi
Politika 25.04.2019.
Stara Pazova
Saopštenje OO SNS Stara Pazova povodom napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića

Danas je u našu redakciju stiglo saopštenje Opštinskog odbora Srpske Napredne Stranke u kome isuđuju napade na porodicu predsednika Aleksandra Vučića: "Opštinski odbor Srpske Napredne Stranke Stara Pazova, zajedno sa svojim rukovodstvom podiže glas protiv sve češćih napada na porodicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Ovog puta, medijski linč ka prvom čoveku naše države, upućen je blaćenjem Andreja Vučića, brata predsednika Aleksandra Vučića. Po isprobanom metodu plasiranja gnusnih laži, optužbi i dezinformacija nastavlja se ostrašćeno talasanje u javnosti o Srpskoj naprednoj stranci, što je očigledno deo jasno zacrtanog dugoročnog plana nalogodavaca ovakvih i sličnih objava u medijima.

Nedopustivo je da se bilo čiji lični ciljevi sprovode javnim, instruisanim napadima na nečiju porodicu, a naročito da se porodica zloupotrebljava u službi kvazi političke borbe, kao što je to ovde slučaj. Na ovaj način, po ko zna koji put, se razotkriva pravo lice neprijatelja daljeg uspona Srbije kao uređene i moderne države, priznate u Evropi i svetu, koju u tom pravcu usmerava i vodi vrh države sa predsednikom Vučićem na njenom čelu.

Građani su i do sada imali priliku da se uvere ko se bori i ko donosi rezultate, a ko se, nasuprot tome, okoristio i obogatio na narodnoj muci, kako se sada želi pripisati i, po svaku cenu, prišiti drugima, pa se za to pribegava plasiranjem bombastičnih naslova, intervjua i raznih sumnjivih izjava sagovornika bez kredibiliteta." -navodi se u saopštenju.