(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Uhapšen četrdesetjednogodišnji Novopazovčanin koji se lažno predstavljao kao direktor preduzeća • Stara Pazova postaje prvi inovacioni centar u Staroj Pazovi • U subotu 25. maja pripkupljanje kabastog otpada u Podunavlju • U staropazovačkoj opštini najviše boluju od bolesti sistema za disanje • Večeras se predstavljaju pazovački Slovaci, sutra zatvaranje 56. Festivala amterskih društava Vojvodine • SPORT: Dunav u subotu 25. maja dočekuje FMP iz Železnika • VREME: Posle podne moguća kiša i pljuskovi
Kultura 13.05.2019.
Stara Pazova
"So vrednija od zlata" na Majskim susretima u Temerinu

Dečija predstava “So vrednija od zlata” staropazovačkog Art centra “Hleba i igara” plasirala se na 62. Pokrajinsku smotru dečijeg scenskog stvaralaštva “Majski susreti“ koja će se održati od 14. do 16. maja u Kulturnom centru „Lukijan Mušicki“ u Temerinu u organizaciji Saveza umetničkog stvaralaštva amatera Vojvodine i opštine Temerin.

Predstava je na programa prvog festivalskog dana i igra se u 12.30 časova. U okviru trodnevnog programa biće prikazano 13 predstava iz Bačke Topole, Stare Pazove, Sremske Mitrovice, Novog Itebeja, Inđije, Pančeva, Kleka, Pećinaca, Bača, Kovina, Bačke Tople, Crvenke i Kule koje su se u konkurenciji od 38 predstava u svim delovima Vojvodine odlukom profesora i samostalnog stručnog saradnika na katedri za glumu Akademije umetnosti u Novom Sadu Miljana Vojnovića izborile za plasman na viši rang takmičenja.

Svečano otvaranje festivala je u utorak 14. maja, dok je dodela nagrada zakazana za četvrtak 16. maj u 17 časova uoči koje će se prikazati kratki filmovi o radionici Dramske grupe „Cekom“ iz Zrenjanina i radionici Dečije drame Gradskog pozorišta iz Rume.