(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Uhapšen četrdesetjednogodišnji Novopazovčanin koji se lažno predstavljao kao direktor preduzeća • Stara Pazova postaje prvi inovacioni centar u Staroj Pazovi • U subotu 25. maja pripkupljanje kabastog otpada u Podunavlju • U staropazovačkoj opštini najviše boluju od bolesti sistema za disanje • Večeras se predstavljaju pazovački Slovaci, sutra zatvaranje 56. Festivala amterskih društava Vojvodine • SPORT: Dunav u subotu 25. maja dočekuje FMP iz Železnika • VREME: Posle podne moguća kiša i pljuskovi
Politika 15.05.2019.
Stara Pazova
Uskoro renoviranje šalter sale i skupštinske sale u Staroj Pazovi

Aktivnosti u funkcionisanju lokalne samouparve, aktuelna administrativna poboljšanja u radu za koje se zalaže resorno ministarstvo i druga pitanja iz oblasti uprave samo su neke od tema sastanka koji je danas održan u zgradi opštine Stara Pazova a kojem je prisustvovao ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić.

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić je tokom posete Staroj Pazovi zajedno sa predsednikom Opštine Đorđem Radinović, razgovarao na nekoliko tema od vitalnog značaja za samu opštin a koje su u nadležnosti resornog ministarstva sve u cilju boljeg funkcionisanja lokalnih samouprava. Obišao je skupštinsku salu čije je renoviranje u planu, kao i šalter salu, čije bi opremanje trebalo da se uradi ove godine.

Građevinski deo projekta za skupštinsku salu za koji je opština opredelila sredstva je završen, a Ministarstvo bi radilo na nabavci elektronske opreme.

Zajedno sa Minitarstvom lokalne samouprave radiće se nastavak izgradnje kanalizacione mreže.

Ministar Ružić je naglasio produktivnu saradnju sa opštinom Stara Pazove i sa predsednikom Đorđem Radinovićem, koji je smatra da je ova poseta od velikog značaja za opštinu, jer su dogovarani zajednički projekti jako bitni za građane, poboljšanje rada i funkcionisanje lokalne samouprave.