(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.300, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 6.438 osoba • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno sa kišom i grmljavinom, uz sunčane intervale, temperatura od 9 do 17 stepeni
Politika 15.05.2019.
Stara Pazova
Uskoro renoviranje šalter sale i skupštinske sale u Staroj Pazovi

Aktivnosti u funkcionisanju lokalne samouparve, aktuelna administrativna poboljšanja u radu za koje se zalaže resorno ministarstvo i druga pitanja iz oblasti uprave samo su neke od tema sastanka koji je danas održan u zgradi opštine Stara Pazova a kojem je prisustvovao ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić.

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić je tokom posete Staroj Pazovi zajedno sa predsednikom Opštine Đorđem Radinović, razgovarao na nekoliko tema od vitalnog značaja za samu opštin a koje su u nadležnosti resornog ministarstva sve u cilju boljeg funkcionisanja lokalnih samouprava. Obišao je skupštinsku salu čije je renoviranje u planu, kao i šalter salu, čije bi opremanje trebalo da se uradi ove godine.

Građevinski deo projekta za skupštinsku salu za koji je opština opredelila sredstva je završen, a Ministarstvo bi radilo na nabavci elektronske opreme.

Zajedno sa Minitarstvom lokalne samouprave radiće se nastavak izgradnje kanalizacione mreže.

Ministar Ružić je naglasio produktivnu saradnju sa opštinom Stara Pazove i sa predsednikom Đorđem Radinovićem, koji je smatra da je ova poseta od velikog značaja za opštinu, jer su dogovarani zajednički projekti jako bitni za građane, poboljšanje rada i funkcionisanje lokalne samouprave.