(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.300, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 6.438 osoba • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno sa kišom i grmljavinom, uz sunčane intervale, temperatura od 9 do 17 stepeni
Sport 15.05.2019.
Stara Pazova
Vicešampionke Srbije u odbojci proslavile uspeh

Vicešampionke Srbije odmor od 10 dana nakon prvenstva krunisale su slavljem u restoranu Vojvodina zajedno sa rukovodstvom kluba i ostalim gostima.

Nakon vrlo uspešne takmičarske sezone u kojoj su se odbojkašice Jedinstva okitile srebrnim medaljama, usledilo je zasluženo slavlje i sumiranje utisaka. Iako su bile jedna od najmlađih ekipa u ligi, to ih nije sprečilo da budu lideri tokom čitavog prvenstva, ali u samom finišu nedostatak iskustva i manjak sportske sreće doveli su do toga da im trofej izmakne iz ruku.

Cilj da mlade sportske talente sa staropazovačke opštine zadrže u njihovom matičnom klubu koje je rukovodstvo kluba sebi postavilo, uspešno je realizovan, te u sledeću sezonu ulaze sa gotovo istom ekipom.

Opštinska uprava prepoznaje značaj ovakvih uspeha i ulaže u sport kako bi klubovi bili još uspešniji u daljim takmičenjima.

I brojni sponzori okupili su se oko odbojkaškog kluba Jedinstvo kako bi dali vetar u leđa ovoj perspektivnoj mladoj ekipi.

Odbojkašice Jedinstva pokazale su veliku želju, entuzijazam i u svaku utakmicu su ulazile čitavim srcem, što obećavaju i u predstojećooj takmčarskoj sezoni, a postavljeni cilj biće dolazak do play off-a.