(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Uhapšen četrdesetjednogodišnji Novopazovčanin koji se lažno predstavljao kao direktor preduzeća • Stara Pazova postaje prvi inovacioni centar u Staroj Pazovi • U subotu 25. maja pripkupljanje kabastog otpada u Podunavlju • U staropazovačkoj opštini najviše boluju od bolesti sistema za disanje • Večeras se predstavljaju pazovački Slovaci, sutra zatvaranje 56. Festivala amterskih društava Vojvodine • SPORT: Dunav u subotu 25. maja dočekuje FMP iz Železnika • VREME: Posle podne moguća kiša i pljuskovi
Sport 15.05.2019.
Stara Pazova
Vicešampionke Srbije u odbojci proslavile uspeh

Vicešampionke Srbije odmor od 10 dana nakon prvenstva krunisale su slavljem u restoranu Vojvodina zajedno sa rukovodstvom kluba i ostalim gostima.

Nakon vrlo uspešne takmičarske sezone u kojoj su se odbojkašice Jedinstva okitile srebrnim medaljama, usledilo je zasluženo slavlje i sumiranje utisaka. Iako su bile jedna od najmlađih ekipa u ligi, to ih nije sprečilo da budu lideri tokom čitavog prvenstva, ali u samom finišu nedostatak iskustva i manjak sportske sreće doveli su do toga da im trofej izmakne iz ruku.

Cilj da mlade sportske talente sa staropazovačke opštine zadrže u njihovom matičnom klubu koje je rukovodstvo kluba sebi postavilo, uspešno je realizovan, te u sledeću sezonu ulaze sa gotovo istom ekipom.

Opštinska uprava prepoznaje značaj ovakvih uspeha i ulaže u sport kako bi klubovi bili još uspešniji u daljim takmičenjima.

I brojni sponzori okupili su se oko odbojkaškog kluba Jedinstvo kako bi dali vetar u leđa ovoj perspektivnoj mladoj ekipi.

Odbojkašice Jedinstva pokazale su veliku želju, entuzijazam i u svaku utakmicu su ulazile čitavim srcem, što obećavaju i u predstojećooj takmčarskoj sezoni, a postavljeni cilj biće dolazak do play off-a.