(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Kultura 17.05.2019.
Stara Pazova
Novopazovčani otvaraju 56. Festival amaterskih društava Vojvodine u Staroj Pazovi

56. Festival amaterskih društava Vojvodine biće održan od 17. do 25. maja u Staroj Pazovi u organizaciji Saveza umetničkog stvaralaštva Vojvodine i Saveza amatera opštine Stara Pazova pod pokroviteljstvom opštine Stara Pazova i podršku staropazovačkog Centra za kulturu.

U okviru smotre biće prikazano 8 predstava iz Nove Pazove, Crvenke, Kule, Sivca, Šida, Uzdina, Kovina i Stare Pazove. Prvog festivalskog dana na programu je predstava “Sve o ženama” po tekstu Mira Gavrana u režiji Aleksandera Baka u izvoženju članica novopazovačkog Amaterskog društva “Mirko Tatalović Ćira”. Drugog festivalskog dana na staropazovačkoj sceni biće odigrana predstava “Slučajna smrt jednog anarhiste” po tekstu Darija Foa u režiji Igora Pavlovića u izvođenju članova Pozorišta “Stevan Sremac” iz Crvenke. Sve predstave se izvode u 20 časova u Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi, a najbolje amatere u Vojvodine ocenjivaće stručni žiri. Ulaz za sve predstave je slobodan.