(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Kultura 20.05.2019.
Stara Pazova
FESTIVAL AMATERSKOG POZORIŠTA: Na pazovačkoj sceni večeras amateri iz Sivca, sutra Šiđani

56. Festival amaterskih društava Vojvodine održava se od 17. do 25. maja u Staroj Pazovi u organizaciji Saveza umetničkog stvaralaštva Vojvodine i Saveza amatera opštine Stara Pazova pod pokroviteljstvom opštine i podršku staropazovačkog Centra za kulturu.

U okviru programa smotre prikazuje se 8 predstava iz Nove Pazove, Crvenke, Kule, Sivca, Šida, Uzdina, Kovina i Stare Pazove. Tokom vikenda predstavili su se amateri iz Nove Pazove, Crvenke i Kule, a četvrtog festivalskog dana na programu je predstava Doma kulture Sivac pod nazivom „Vlast“ po tekstu Branislava Nušića u režiji Milivoja Mlađenovića, dok će u utorak 21. maja biti prikazana predstava Amaterskog pozorišta „Branislav Nušić“ iz Šida pod nazivom „Bal vampira“ za koju je dramatitzaciju i režiju uradio Cvetin Aničić. Sve predstave se izvode u 20 časova u Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi, a ulaz je slobodan.