(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Život 20.05.2019.
Nova Pazova
Najmlađi o zdravlju usta i zuba u staropazovačkoj opštini

Predavanjima za najmlađe u Krnješevcima, Vojki i Novoj Pazovi staropazovački Dom zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ započeo je obeležavanje 29. Nedelje zdravlja usta i zuba čiji je ovogodišnji slogan „Oralno zdravlje čuvamo od najranijeg uzrasta“.

Kako bi dečiji osmesi bili lepi i blistavi, o oralnoj higijeni moramo brinuti od njihovog prvog mlečnog zubića. Ali oralna higijena kod dece ne utiče samo na blistav osmeh, već i na celokupno zdravlje, a to mališani u Predškolskoj ustanovi Poletarac u Novoj Pazovi, već znaju.

Veliki procenat karijesa javlja se u sve mlađem uzrastu dece, te sa ciljem prevencije staropazovački Dom zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ u nedelji Zdravlja usta i zuba sprovodi niz aktivnosti u svim predškolskim ustanovama u opštini Stara Pazova.

Nedelja zdravlja usta i zuba ove godine obeležava se pod sloganom „Oralno zdravlje čuvamo od najranijeg uzrasta“, a u utorak 21. maja edukacije mališana nastavljaju se u Novim Banovcima, zatim u sredu 22. maja u Starim Banovcima, Belegišu i Surduku, u četvrtak 23. maja u Staroj Pazovi i u petak 24. u Golubincima.