(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Ekonomija 23.05.2019.
Stara Pazova
Stara Pazova postaje prvi inovacioni centar u Sremu

Drugi sastanak Međuopđtinske radne grupe za inovacionu delatnost u Sremu u okviru projekta „Regionalni centar za održivi razvoj Srema – Prva faza: Uspostavljanje regionalnog Startup centra Stara Pazova“ održan je u zgradi opštinske uprave u Staroj Pazovi.

Stara Pazova postaje centar inovacija u Sremu. Plan i program rada ovoginovacionog centra predstavljen je u zgradi opštine, a na sastanku projektnog tima bilo je reči i o kriterijumima i načinu oglašavanja konkursa za prve stanare Regionalnog start-up centra koji žele da realizuje projekte u oblasti inovacija.

Realizacijaprojekta je počela polovinom prošle godine, a u toku su završni radovi na uređenju prostorija u samom centru u Staroj Pazovi.

Vrednost projekta iznosi nešto više od 44,5 miliona dinara, a sprovode ga Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbijem Regionalna razvojna agencija Srem i opština Stara Pazova.