(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: DANI DOSELJNIKA: U subotu umetnička kolonija "I ja volim Novu Pazovu" • DAJTE KRV: U subotu u Vojki i Golubincima, u nedelju u Novoj Pazovi • Uručeni ključevi od novih stanova u Golubincima izbegličkim porodicama • Vojačka biblioteka obeležava 100 godina postojanja • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, slab vetar, temperatura do 30 stepeni
Ekonomija 23.05.2019.
Stara Pazova
Stara Pazova postaje prvi inovacioni centar u Sremu

Drugi sastanak Međuopđtinske radne grupe za inovacionu delatnost u Sremu u okviru projekta „Regionalni centar za održivi razvoj Srema – Prva faza: Uspostavljanje regionalnog Startup centra Stara Pazova“ održan je u zgradi opštinske uprave u Staroj Pazovi.

Stara Pazova postaje centar inovacija u Sremu. Plan i program rada ovoginovacionog centra predstavljen je u zgradi opštine, a na sastanku projektnog tima bilo je reči i o kriterijumima i načinu oglašavanja konkursa za prve stanare Regionalnog start-up centra koji žele da realizuje projekte u oblasti inovacija.

Realizacijaprojekta je počela polovinom prošle godine, a u toku su završni radovi na uređenju prostorija u samom centru u Staroj Pazovi.

Vrednost projekta iznosi nešto više od 44,5 miliona dinara, a sprovode ga Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbijem Regionalna razvojna agencija Srem i opština Stara Pazova.