(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Kultura 24.05.2019.
Nova Pazova
Počinje "Razigrana mladost" u Novoj Pazovi

Prvi koncert u okviru 14. međunarodnog festivala dečjeg folklora Razigrana mladost u Novoj Pazovi biće održan večeras u sportskoj hali sa početkom u 19 časova.

Ovogodišnji učesnici festivala dolaze iz glavnog grada Rusije, zatim iz Mađarske, Rumunije, Slovenije, Republike Srpske, takođe iz Zrenjanina, Beograda, Kostolca, Kljajićeva, Stare Pazove, Starih Banovaca i domaćini, KUD Mladost iz Nove Pazove. Za subotu je pre koncerta planiran defile ulicama Nove Pazove od 18,30. Festival je revijalnog karaktera. Od prošle godine uvršten je u manifestacije od opšteg interesa za opštinu Stara Pazova a od pre dve godine nalazi na listi Međunarodne federacije folklornih festivala - CIOFF, koja okuplja članice iz više od 90 zemalja i više od 300 svetskih festivala.