(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: DANI DOSELJNIKA: U subotu umetnička kolonija "I ja volim Novu Pazovu" • DAJTE KRV: U subotu u Vojki i Golubincima, u nedelju u Novoj Pazovi • Uručeni ključevi od novih stanova u Golubincima izbegličkim porodicama • Vojačka biblioteka obeležava 100 godina postojanja • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, slab vetar, temperatura do 30 stepeni
Info 24.05.2019.
Nova Pazova
Uhapšen četrdesetjednogodišnji Novopazovčanin koji se lažno predstavljao kao direktor preduzeća

Četrdesetjednogodišnji D.M. iz Nove Pazove uhapšen je zbog sumnje da je izvršio više privrednih prevara sa još dvojicom Novosađana, 45-godišnjim D.T. i 51-godišnjim G.Đ.

Sumnja se da se Novopazovčanin D.T. u dogovru sa Novosađanima tokom prošle i ove godine na podrušju Bajine Bašte, Novog Sada i Vrnjačke Banje predstavljao kao dogovorno lice preduzeća iz Sombora, Beograda i Novog Sada i pravio lažne mejl adrese sa podacima tih firmi.

Nakon toga je, kako se sumnja, slanjem ponuda sa mejlova koji su napravljeni za poručivanje robe od različitih firmi, dovodio u zabludu odgovorne službenike oštećenih preduzeće, za šta je nakon postignutog dogovora angažovao transport poručene robe i njenu prodaju za gotov novac. Time je sebi i drugim osumnjičenima pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od više od 5,5 miliona dinara.

Takođe, policija je pretresom stanova osumnjičenih Novosađana našla manju količinu kokaina, zbog čega im se stavlja na teret i nezakonita trgovina drogom. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.